Personal och lärare

Ledning

 Rektor – Anette Lorenzen
Anette är rektor och startade Stillerska 2009. Hon har lång pedagogisk erfarenhet. Stillerska är en unik skola i Sverige där eleverna får utveckla sitt stora filmintresse bakom kameran. Vi har Estetiska programmet med inriktning film.
Utbildningen är högskoleförberedande.

073-440 25 77 – anette.lorenzen@stillerska.se

AN_LOAdministrativ assistent – Helena Hallqvist
Helena är skolans administrativa assistent och finns på plats varje dag mellan 8.30-13.00.
Du anmäler frånvaro till franvaro@stillerska.se
Mer information om vad Helena hjälper dig med finns i skolans intranät.

070-6637787 – helena.hallquist@stillerska.se

 AN_LOMarknadsföring – Sofia Alvevåg
Sofia ansvarar för Stillerskas marknadsföring. Hon sköter våra kanaler på sociala medier. Sofia är också medansvarig vid olika festivaler, tävlingar och event som skolan deltar i.
Facebook (länk)     • Instagram (länk)


marknad@stillerska.se

AN_LOSkolsköterska – Ylva Solders Wändahl
Ylva är skolsköterska på Stillerska.
Vi är knutna till elevhälsan i Lidingö stad och har tillgång till kurator, skolläkare och psykolog. Ylva kallar alla elever till hälsosamtal men du kan också kontakta henne vid behov.
Tel: 08-731 36 20, SMS: 0730-74 00 77

ylva.solders.vandahl@lidingo.se

 

Lärare

AN_LOJohan Brisinger – Lärare i film
Johan är manusförfattar och regissör och har varit aktiv inom svensk film och TV i många år. Johan har regisserat bl.a ”Underbara älskade” och ”Jag älskar dig”.
Johan är filmutbildad i USA.
På Stillerska undervisar Johan i olika filmämnen och regi.

johan.brisinger@stillerska.se

AN_LOCecilia Matteoni – Lärare i film
Cecilia är utbildad på Stockholms filmskola och har även läst filmvetenskap. Hon är legitimerad gymnasielärare och har mångårig erfarenhet som filmlärare. Cecilia har lång erfarenhet av dokumentärfilm och dramaserier för TV. På Stillerska undervisar hon i digitalt skapande och olika filmämnen.

cecilia.matteoni@stillerska.se

AN_LOSofia Alvevåg – Lärare i historia, religion och samhällskunskap
Sofia är utbildad gymnasielärare i Historia, Religion, Samhällskunskap och Konstvetenskap. På Stillerska undervisar Sofia i Historie- konst- och Samhällsämnen Sofia har en grundläggande konstutbildning och ett stort intresse av kultur. Hon har även ett stort personligt intresse av film och väver in detta i alla kurser.

sofia.alvevag@stillerska.se


Roland Bolin – Lärare i svenska och engelska
Roland har en lång erfarenhet som lärare och undervisar i engelska och svenska på Stillerska. Roland är också utbildad operasångare och har en tidigare karriär inom det. Roland har arbetat inom film och TV som skådespelare och hare ett stort intresse av film, teater och musik.


roland.bolin@stillerska.se


Cherie Rangbar Ahadi
– Lärare i matematik
Cherie har är ämneslörare i matematik och har undervisat på olika nuvåer vi andra skolor. Cherie har ett stort intresse av kultur och konst och har även arbetat som tolk. På Stillerska undervisar Cherie i matematik 1b och matematik 2b.

 

cherie.rangbar@stillerska.se